Wie zijn we?

 

ADDFUEL is een maatwerk trainings- en coachingspartner met klanten in het (internationale) bedrijfsleven en de creatieve sector. ADDFUEL biedt leidinggevenden, professionals en ondernemers de brandstof om van dagelijks leiderschap de succesfactor in hun bedrijf te maken.

ADDFUEL is een krachtenbundeling van Edith Doosje en Martje Kemperman. Edith is een ervaren coach, trainer en interim-manager gericht op resultaat met behoud van energie. Martje is een doorgewinterde verandermanager met de focus op interne communicatie. Daarnaast is ze business coach en trainer. Edith en Martje zijn ADDFUEL gestart omdat ze ervan overtuigd zijn dat veel energieverlies, frustratie en stress binnen bedrijven voorkomen kan worden. Samen trekken ze ten strijde tegen het virus van miscommunicatie en bieden ze leidinggevenden en ondernemers de brandstof om van communicatie de succesfactor in hun bedrijf te maken. Dit doen ze met training, persoonlijke & teamcoaching en verandertrajecten in organisaties


Waarom doen we de dingen die we doen?

Wij zijn ervan overtuigd zijn dat veel energieverlies, frustratie en stress binnen bedrijven voorkomen kan worden. Dat het moeilijk lijkt maar niet moeilijk hoeft te zijn. Dat de wereld, relaties en resultaten wel een boost kunnen gebruiken. Wij geloven dat je het verschil kunt maken op operationeel, dagelijks niveau, in de interactie met elkaar. In oprecht contact zit de winst. En dus ook het verlies. En dat laatste gaat ons aan het hart.

 


Voor welke klanten zijn we er?

Voor iedereen die sturing wil geven aan zichzelf en anderen op operationeel, dagelijks niveau waar het succes maar ook het afbreukrisico het grootst is als het gaat om resultaten, motivatie en plezier. Add Fuel is er voor iedereen die aan het stuur zit: managers, projectleiders, professionals en ondernemers. 

 

 

Wat doen we?

We bieden brandstof voor dagelijks leiderschap. We laten de dingen weer lekker lopen. We maken de dagelijkse praktijk luchtiger, makkelijker, menselijker en vergroten de winst. Voor jou, voor je team, voor de organisatie. Wij hebben de bagage en de tools om de oplossing simpel te maken, zonder te bagatelliseren. Voor ons geldt: de enige weg vooruit is vooruit. Altijd. 

 


Welke producten hebben we in huis?

Leiderschapstrainingen, open inschrijving

Leiderschapstrajecten incompany

 Teamontwikkeling

Individuele coaching

High impact training constructief conflict

Shared fuel: workshops, webinars, whitepapers, congressen